PALVELUT YRITYKSILLE

SÄHKÖPYÖRÄT TYÖYHTEISÖLLE

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden vuokrata sähköavusteisia polkupyöriä tukemaan henkilöstön liikkumista ja työhyvinvointia kiinteään kuukausihintaan.

Willari on vastuussa sähköavusteisien polkupyörien ensi, – kausi ja kunnossapitohuolloista sekä kuluvien osien vaihtamisesta uusiin. Willari huolehtii, että pyörillä on turvallinen ajaa ja pyörät ovat käyttökunnossa olevia liikkumisvälineitä keliolosuhteet huomioon ottaen. Willari varmistaa, että pyöriin on otettu asianmukaiset vakuutukset.

Järjestämme yrityksille myös tyky/koulutuspäiviä. Räätälöimme tai tarvittaessa ideoimme retkipäivän toiveidenne mukaan.

Esimerkkejä tykypäivistä:

TAMPERE TUTUKSI SÄHKÖPYÖRÄLLÄ JA KAHVIHETKI PYYNIKIN NÄKÖTORNISSA TAI NÄSIJÄRVEN RANNASSA

HUOLTOTAPAHTUMAT LÄHIPALVELUNA PAIKALLISILLE YRITYKSILLE 

Willari fiksaa ja loonaa tarjoaa polkupyörien huoltopalveluita pop-up tapahtumien muodossa ympäri Tampereen kaupunkia. Tapahtumapäivänä Willari fiksaa & loonaa työntekijä (t) huoltavat yrityksen henkilöstön tai asiakkaiden polkupyöriä lähipalveluna ja opastavat asiakkaita polkupyörien huoltoon liittyvissä asioissa. Willari fiksaa & loonaa tuo paikan päälle alan ammattilaiset tekemään huoltoja, pop-up teltan sekä tarvittavat huoltotyökalut sekä materiaalit, aineet ja työvälineet polkupyörien huoltamiseen.

Toimintamme tavoitteena on tarjota liikkumista kannustavat sekä ehjät ja toimivat välineet. Työmme kautta ihmiset motivoituvat liikkumaan turvallisesti ja innostuvat huolehtimaan myös omista kulkuvälineistään. Kokonaisuudessaan työmme tukee ekologisuutta, kestävää liikkumista ja erilaisten liikkumismallien jalkauttamista, mikä osaltaan ratkaisee ympäristöongelmia ja ilmanlaatuun liittyviä haittoja.