Sähköpolkupyörien käyttö ja kysyntä ovat yleistyneet kovaa vauhtia viime vuosien aikana. Moni käyttää sähköpyörää työmatka-ajoon tai vapaa-ajan liikkumiseen. Sähköpyöräily on hauskaa, helppoa ja koukuttavaa.

Pyöräily on oivallinen tapa lisätä hyötyliikuntaa arkeen, ja sitä kautta parantaa fyysistä hyvinvointia. Sähköpyörä on vihreä vaihtoehto ja oiva tapa korvata autolla liikkuminen. Kukapa meistä ei nauttisi puhtaasta ja raikkaasta ilmasta. Sähköpyörää koskevat liikenteessä samat säännöt kuin tavallisia polkupyöriä. Sähköpolkupyörät avustavat polkemista 25 km/h asti, jonka jälkeen avustaminen lakkaa.

Sähköpyörä sopii sekä miehille, että naisille, nuorille ja ikääntyville – fyysisestä kunnosta ja muista rajoitteista huolimatta. Sähköpyörät ovat suunniteltu turvalliseksi ja mukavaksi ajaa, etenkin kaupunkiolosuhteissa sekä pidemmillä retkillä. Tehokas ja kevyt moottori takaa optimaalisen voimansiirron ja tarjoaa kuljettajalle luonnollisen polkemistuntuman.

Sähköpyörän tärkeimmät osat, jotka poikkeavat normaalista pyörästä ovat moottori, akku ja ajotietokone. Kuvaan on merkattu osien paikat, jotka saattavat vaihdella pyörämallista riippuen (kuvassa olevasta pyörästä löytyy keskimoottori, akku ja ajotietokone).

Sähköpyörä saa voimansa moottorista, joka saa virtansa akusta. Ajotietokoneesta puolestaan näkee avustustasot, ajetut kilometrit, maksiminopeuden, keskivauhdin jne. Avustustasoja vaihdetaan ohjaustangossa olevista näppäimistä. Avustustasojen määritelmiä on useita, kuten esimerkiksi; Eco, Norm ja High. Eco-avustus on kevyin avustustasoista ja akku kestää eco-asetuksella pisimpään. High-taso on voimakkain avustamisen tasoista ja akun kesto on high-tasolla lyhyempi kuin pienemmillä avustustasoilla polkiessa.

Willari vuokraa laadukkaita sähköpyöriä kuluttajien ja yritysten tarpeisiin. Kuluttajat voivat vuokrata sähköpyöriä eri pituisiksi ajanjaksoiksi – viime kesän suosituimmat retkikohteet olivat paikallinen Pyhäjärven reitti ja rengastie Turun Saaristossa. Yritykset voivat vuokrata Willarilta sähköpyöriä henkilöstön työhyvinvoinnin tukemiseksi tai tyky-päivien aktiviteetiksi. Sähköpyörän voi vuokrata soittamalla numeroon 041-3144912 tai s-postilla info@willari.fiJärjestämme tarvittaessa myös kuljetuksen sähköpolkupyörille sovittuun paikkaan.

Voit tutustua sähköpyörävuokrauksen sisältöön ja hinnastoon tai lukea lisää Visit Finlandin sivuilta.

Yhteystiedot ja aukioloajat:

Willari – Pyörähuolto & Sähköpyörän vuokraus
Sammonkatu 22-24
33540 Tampere
041 3144912
info@willari.fi 

Ma – Pe 10 – 17
La 10-14