Sähköpyörän vuokraus Tampereella

1 vrk / 24 h – 44,99 €

viikonloppu (pe-ma) – alk. 60 €

1 viikko – alk. 120 €

Willari pyöräkeskuksesta on mahdollista vuokrata sähköavusteisia polkupyöriä ja lähteä nauttimaan Tampereen kauniista maisemista. Pyöräily on oivallinen tapa lisätä hyötyliikuntaa arkeen, ja sitä kautta parantaa fyysistä hyvinvointia. Sähköpyörä on vihreä vaihtoehto ja oiva tapa korvata autolla liikkuminen. Kukapa meistä ei nauttisi puhtaasta ja raikkaasta ilmasta.

Sähköpolkupyörät avustavat polkemista 25 km/h asti. Sähköpyörä sopii sekä miehille, että naisille, nuorille ja ikääntyville – fyysisestä kunnosta ja muista rajoitteista huolimatta.

Sähköpyörät ovat suunniteltu turvalliseksi ja mukavaksi ajaa, etenkin kaupunkiolosuhteissa sekä pidemmillä retkillä. Tehokas ja kevyt moottori takaa optimaalisen voimansiirron ja tarjoaa kuljettajalle luonnollisen polkemistuntuman. Pyöriä on saatavilla kokoa S, M ja L.

Vuokrahintaan sisältyy:

Huollettu ja turvallinen sähköpyörä, ammattilaisen opastus pyörän käyttöön, ajoasennon säätö, 100 % ladattu akku, runkolukko ja irroitettava tavarakori.

Lisämaksusta:
Kypärä
Lasten vetokärry sis. lasten kypärän (soveltuu myös tavaran kuljetukseen)

 

Sähköpolkupyörän ja kuljetusvälineiden varaukset tapahtuvat yhteydenotto lomakkeen kautta. Sähköpolkupyörän vuokrauksesta peritään suunnitellun ajankäytön mukainen maksu.

Sähköpyörien kuljetuspalvelu

Sähköpyörien vuokrauksen yhteydessä on mahdollista varata pyörille kuljetus Pirkanmaan alueella. Mikäli olet kiinnostunut kuljetuspalvelusta, olethan meihin yhteydessä s-postilla tai yhteydenottolomakkeella. Hinta Pirkanmaan alueella alkaen 40 e + 10 e/pyörä. Kysythän hinnoista lisää s-postilla, räätälöimme palvelun aina asiakkaan tarpeiden mukaan.